El dia 8 d’Abril vam celebrar a l’Escorxador de Badalona un taller molt especial amb la Karol Green, on vam aprendre noves tècniques a través de les seves arrels sud-africanes, noves cançons i vam compartir una jornada de connexió amb la proximitat de la Karol.

Al matí vam aprendre les cançons que més tard vam mostrar al públic assistent. Al migdia vam gaudir d’un dinar de germanor fent petar la xerrada per a comprartir impressions. Més tard i amb un cafetó per a seguir el ritme, vam acabar d’assajar les cançons per a finalment obrir portes de l’Escorxador i poder així oferir a tothom qui volgués les cançons apreses sota la batuta de la Karol.

Un taller magnífic que sens dubte voldrem repetir més endavant!!


BIO Karol Green

És una dona sud-africana que viu integrada a casa nostra des dels dotze anys. Inicià el seu periple musical als disset anys com a integrant d’ una coral de gospel, on va començar actuant-hi de solista i assumint les tasques de coreògrafa. Com una esponja, va anar integrant coneixements en tècnica vocal, ritme i expressió corporal. La seva escola vital ha estat el gran nombre de projectes musicals en que s’ha involucrat durant els vint anys que porta a Barcelona, en els quals continua tenint una participació molt intensa. Són diversos projectes i corrents que inclouen percussió corporal, soul, músiques del món, gospel i música africana. Un dels més destacats és el projecte Gaia, a on els concerts utilitza la tècnica del looping.

Amb grans dots de directora, dirigeix les corals Barcelona Soul Choir, Cor Gospel Sant Celoni, i Gospelians de Girona, darrer grup conegut per la seva participació en la 1a temporada del concurs de TV3 ‘Oh Happy day’. Aquesta artista intrèpida, a més, ha engegat la primera jam de gospel participatiu sota el nom de The Gospel Jam (www.thegospeljam.cat) que se celebra un cop l’any i és una oportunitat única de compartir la passió per aquest estil de música.

Karol Green creu que la música és un llenguatge universal que tothom pot entendre, aprendre i compartir, alhora que ens uneix espiritualment. Al gospel li diu GOODSPELL i creu que aquesta música promou el bé comú de tots, considera a tothom per igual i, cantant-la o sentint-la, ens fa sentir bé (= GOOD) i així estimulem l’energia vital.