Concert BAAF. Santa Maria

El dissabte 27 de Juny vam fer el concert per l’Associacio d’Afectats per la Fibromiàlgia de Badalona, el B.A.A.F. Va ser un conecrt espectacular. Es podria dei que amb aquest concert ja consolidàvem l’espectacle que dueim a l’escenari, del Gospel al Pop.

Sovint, quant es fa una cançó, el compositor ja la pensa per ser interpretada d’una forma determinada. En l’espectacle, del Gospel al Pop, interpretem grans èxits del Pop en clau de Gospel, tal i com els seus creadors les varen pensar.

Madonna, U2, Michael Jackson, Queen, …. Aquest conegut repertori fa que la complicitat amb el públi sigui total. Al final del concert vam fer un bis.

Malgrat que encara haviem d’incorporar més cançons, auqest concert va esdevenir un punt d’inflexió per la consolidació plena del nou repertori.

L’assistència al concert va superar tota espectativa, es van vendre totes les entrades previstes i fins i tot es van afegir algunes localitats extres.

En definitiva, lloc impressionant per un concert inoblidable. Moltes emocions dalt l’escenari i entre el públic. Gràcies s tothom per fer possible una nit així.