D’origen sudafricà, la Karol Green viu integrada a casa nostra des dels dotze anys. Inicià el seu periple musical als disset anys com a integrant d’ una coral de gospel, on va començar actuant-hi de solista i assumint les tasques de coreògrafa. Com una esponja, va anar integrant coneixements en tècnica vocal, ritme i expressió corporal. La seva escola vital ha estat el gran nombre de projectes musicals en que s’ha involucrat durant els vint anys que porta a Barcelona, en els quals continua tenint una participació molt intensa. Són diversos projectes i corrents que inclouen percussió corporal, soul, músiques del món, gospel i música africana. Un dels més destacats és el projecte Gaia, a on els concerts utilitza la tècnica del looping.

Amb grans dots de directora, dirigeix les corals Barcelona Soul Choir, Cor Gospel Sant Celoni i Gospelians de Girona, darrer grup conegut per la seva participació en la 1a temporada del concurs de TV3 ‘Oh Happy day’. Aquesta artista intrèpida, a més, ha engegat la primera jam de gospel participatiu sota el nom de The Gospel Jam (www.thegospeljam.cat) que se celebra un cop l’any i és una oportunitat única de compartir la passió per aquest estil de música.

Karol Green creu que la música és un llenguatge universal que tothom pot entendre, aprendre i compartir, alhora que ens uneix espiritualment. Al gospel li diu GOODSPELL i creu que aquesta música promou el bé comú de tots, considera a tothom per igual i, cantant-la o sentint-la, ens fa sentir bé (= GOOD) i així estimulem l’energia vital.

∗ INFORMACIÓ DEL TALLER ∗

– DIRECCIÓ: Antic Escorxador, C/ Arquitecte Fradera, s/n, 08914 Badalona (Barcelona)

– HORARI: El Taller serà de 10:00h a 14:00h (a mig matí es farà un recés per a fer un petit esmorzar), dinar de germanor de 14:00h a 16:00h (cadascú durà el seu dinar i Sentits ens farem càrrec de la beguda, les postres i els cafès), de 16:00h a 17:00h taller de repàs i de 17:00h a 18:00h mostra de taller oberta al públic on cantarem els temes apresos.

– PREU: 25€ mitjançant transferència bancària. S’ha de portar el comprobant del pagament el dia del taller. Un cop rebuda la transferència, s’enviarà un email de confirmació d’assistència amb les cançons que treballarem al taller.

* El preu per als menors de 12 anys serà de 12€. Els menors fins els 16 anys hauran d’anar acompanyats d’algun adult.

Vols participar al taller de Gospel Sentits amb la Karol Green?

Per inscriure’t omple el formulari i fés l’ingrés al número de compte següent:

ES69 0081 0141 2900 0153 8159

La organització fa saber que en cas de baixa no es retornaran els diners de la inscripció, ja que s’ha entregat un material fet expressament per al taller.


∗ Telèfon de contacte       +34 692 491 805

∗ Email Gospel Sentits     info@gospelsentits.com

Formulari taller Karol Green